Проект

Загальне

Профіль

ЗІЕІТ став учасником UGF

ЗІЕІТ став учасником освітньому проєкту «Ukraine Global Faculty» («UGF»)
Доданий Станіслав Левицький 8 місяців тому


ЗІЕІТ став учасником освітньому проєкту «Ukraine Global Faculty» («UGF»), який координується благодійним фондом «K.FUND» за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Проєкт передбачає залучення викладачів, дослідників та експертів високого рівня з різних країн для проведення онлайн-лекцій і майстер-класів для студентів, викладачів та інших зацікавлених учасників.
З огляду на виклики військового часу та потреби післявоєнного відновлення України, проєкт UGF є важливим для національної системи освіти. Освітній контент світового рівня від кращих професорів, галузевих експертів і успішних підприємців сприятиме підвищенню якості навчального процесу, академічній мобільності та міждисциплінарній співпраці, усуватиме бар’єри між академічною сферою та реальним сектором економіки, зміцнюватиме міжнародні партнерства.
З огляду на вищезазначене, ЗІЕІТ сприятиме реалізації проєкту, у тому числі, залучаючи студентів до участі в онлайн-лекціях UGF та в подальшому інтегруючи результати проєкту в освітній процес та наукову складову діяльності.

Дивіться більш детально на сторінці [[https://ugf.academy]].


Коментарі