Проект

Загальне

Профіль

ЗІЕІТ доєднався до ініціативи Economic Cybernetics Token

Кібер-ініціатива ECCYB — це децентралізоване рішення для викладачів, студентів, а також освітніх стейкголдерів, призначене для вирішення проблем навчання, зокрема, забезпечення академічних прав та свобод учасників освітнього процесу.
Доданий Станіслав Левицький 22 днів тому

Кібер-ініціатива ECCYB — це децентралізоване рішення для викладачів, студентів та їх батьків, а також освітніх стейкголдерів у галузі економічної кібернетики, призначене для вирішення як теоретичних, так і практичних проблем навчання, зокрема, забезпечення академічних прав та свобод учасників освітнього процесу. Незважаючи на важливу та непересічну роль викладачів у формуванні майбутнього покоління економістів-кібернетиків, адміністратори ЗВО часто недооцінюють їх знання та нівелюють особливості та вимоги спеціальності. Крім того, стейкголдери хотіли б бути більше залученими у формування змісту освіти ЗВО у галузі кібернетики.

За своєю суттю ECCYB — це ініціатива спільноти кібернетиків, яка отримує можливість використання технології блокчейн для удосконалення системи освіти в цілому. Завдяки децентралізації створення та розповсюдження ECCYB надає студентам доступ до більш різноманітного освітнього контенту, викладачам - нові можливості для визнання їхнього внеску. Кінцева мета ECCYB — модернізувати освітній процес у галузі економіки шляхом надання більшого контролю над ним як викладачам і учням, так і роботодавцям та іншим стейкголдерам, прив'язки теоретичних аспектів навчання до реальних практичних кейсів та прикладного вирішення економічних проблем.

Детальніше тут [[https://projects.eccyb.org/doku.php?id=token:ukr]]


Коментарі